برگزاری مراسم بزرگداشت ماما در شبکه بهداشت شهرستان سروآباد سه‌شنبه، 25 اردیبهشت 1397

به مناسبت روز جهانی ماما از ماماهای شاغل درشبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد و با حضور ایوب غلامی مدیر شبکه بهداشت و درمان، محمدکریم حسینی رئیس مرکز بهداشت، محمدرضا زارعی مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان، یادگار ایرانی مدیر داخلی بیمارستان شهید چمران، سید معین حسینی مترون بیمارستان شهید چمران و مسئولین واحدهای بهداشتی و با همت واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت شهرستان مراسم بزرگداشت و تقدیر از ماماها برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد در این مراسم که به مناسبت روز جهانی ماما پانزدهم اردیبهشت برابر با پنجم مه از ماماهای شاغل در مراکز خدمات جامع شهری و روستایی و بیمارستان شهید چمران در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان سروآباد تقدیر و تجلیل به عمل آمد. ایوب غلامی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی ماما به همه ماماها اظهار داشتند: مامایی تنها یک شغل نیست بلکه علمی نوین و پیشرفته است که بهترین و زیباترین خدمت را به جامعه بشریت می‌نماید ماماها اولین نفسها و گریه‌های بشریت را حس می‌کند که در نوع خود جالب و زیباست. ما تمام سعی و تلاشمان را در راستای ارتقای این عنوان بکار گرفتیم و سعی در خشنود نمودن این قشر زحمتکش و پرمخاطره برداشته‌ایم و باز هم اهمیت دادن به این بخش از حوزه بهداشت و درمان در اولویت کاری ما قرار دارد.

حسینی رئیس مرکز بهداشت نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ماماها در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و تبریک این روز به ماماها اظهار داشتند: خوشبختانه با زحمات شبانه روزی ماماها در این حوزه جزو سرآمدان استان هستیم و خدماتی که در روستاها به مردم ارائه می‌گردد خدماتی به‌روز و در خورتوجه می‌باشد.

در این مراسم پخش تیزری از فعالیتهای ماماها در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و بیمارستان شهید چمران که از تولیدات واحد روابط عمومی بود با استقبال روبرو گردید و در پایان از ماماهای نمونه و همچنین ماماهای نمونه استانی خانمها شیوا شاهرخی و شیوا میره کی نیز تجلیل به عمل آمد.

منبع: روبط عمومی بیمارستان شهید چمران سروآباد