ایام ارائه خدمات سونوگرافی بیمارستان شهید چمران سروآباد در آذر ماه 1397 پنجشنبه، 1 شهریور 1397

قابل توجه مراجعین بیمارستان شهید چمران سروآباد خدمات سونوگرافی این بیمارستان در آذرماه سالجاری (1397) بدین صورت است که:
   به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران سروآباد خدمات سونوگرافی بیمارستان شهید چمران سروآباد در مردادماه به شرح ذیل میباشد:
روزهای ششم، هفتم، دهم، دوازدهم  آذرماه از ساعت 8:00 صبح تا ساعت 13:30 صبح به مراجعین خدمات سونوگرافی ارائه میگردد.
لازم به ذکر است که این خدمات جهت مراجعین غیر باردار تنها از طریق ثبت نام در سایت دانشگاه علوم پزشکی کردستان به آدرس:http://www.muk.ac.ir و با کلیک روی سامانه های نوبت دهی اینترنتی و ادامه مراحل امکان پذیر میباشد و از نوبت دهی حضوری معذوریم. لازم به ذکر است بایستی مشخصات درج شده در سامانه با دفترچه مراجعه کننده  مطابقت داشته باشد.
همچنین روزانه و در هر نوبت به تعداد 20 نفر خانم باردار خدمات سونوگرافی ارائه میگردد و نوبت دهی تعداد 2 نفر سونوگرافی غربالگری یا NT از طریق واحد بهداشت خانواده واقع در مرکز بهداشت شهرستان امکان پذیر میباشد.
ایام و ساعت فعال نمودن سایت نوبت دهی سونوگرافی بیمارستان شهید چمران سروآباد:
روز دوشنبه(5 آذرماه) ساعت 12:30 فعال نمودن سایت جهت نوبت دهی روز سه شنبه 6 آذرماه
روز چهارشنبه(7 آذرماه) ساعت 12:30 فعال نمودن سایت جهت نوبت دهی روز پنجشنبه 8 آذر ماه

تاریخ باز شدن سامانه جهت نوبت دهی
 ساعت باز شدن سامانه جهت نوبت دهی تاریخ ارائه خدمت سونوگرافی ساعت کاری شیفت صبح ساعت کاری شیفت عصر
 جمعه 9 آذرماه
 12:30 ظهر
 شنبه 10 آذرماه
 8 الی 13
 16 الی  18:30
 یکشنبه 11 آذرماه
 12:30 ظهر
 دوشنبه 12 آذرماه
 8 الی 13  16 الی  18:30

همچنین با کلیک روی لینک زیر میتوانید مستقیما به سامانه نوبت دهی درمانگاههای زیر مجموعه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی  استان کردستان و همچنین سونوگرافی بیمارستان شهید چمران و سایر نوبت دهی های پزشکان متخصص در این بیمارستان به اسانی نوبت گیری نمایید.
 کلیه اخبار مربوط به سونوگرافی را از همین صفحه خبری دنبال نمایید...

منبع: روبط عمومی بیمارستان شهید چمران سروآباد