برگزاری مراسم معارفه رزیدنت های ورودی جدید در مرکز پزشکی ،آموزشی و درمانی قدس شنبه، 14 مهر 1397

مراسم معارفه رزیدنت های ورودی جدید مرکز پزشکی آموزشی و درمانی قدس در مورخه 11/7/97 با حضور ریاست محترم بیمارستان و پزشکان در سالن کنفرانس مرکز برگزار گردید .

در این مراسم دکتر رضا ویسانی فر ریاست مرکز ضمن خوشامدگویی به دانشجویان ورودی جدید به معرفی اجمالی مجموعه اقدامات و فعالیت های مرکز پرداختند .ایشان با بیان اینکه این مرکز مسئولیت پذیری زیادی نسبت به دانشجویان دارد اظهار نمودند تلاش می شود از نظر تامین نمودن امکانات رفاهی شرایطی فراهم گردد که دانشجویان دغدغه ای به غیر از درس خواندن نداشته باشند . همچنین ضمن معرفی قابلیت های توریستی استان به دانشجویان توصیه کردند که در فرصت 4 ساله تحصیل در استان به همراه خانواده هایشان از مکان های توریستی بازدید به عمل آورند .

در این مراسم آقای دکتر فرزین رضاعی به نمایندگی گروه روانپزشکی مرکز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص بخش های مختلف درمانی اظهار نمودند که گروه روانپزشکی بیمارستان قدس با همت رئیس فعلی و روسای قبلی و پزشکان و کادردرمان در طی چند سال اخیر تغییرات مثبت زیادی در خصوص بهبود خدمات درمانی داشته و در این راستا فراز و نشیب­های زیادی را طی نموده­اند ایشان همچنین به بیان توضیحاتی در خصوص فعالیت های تخصصی مرکز ، فعالیت های پژوهشی جامعه نگر  و ... پرداختند. در نهایت هر یک از دانشجویان ورودی جدید نیز به معرفی خود پرداختند .