برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه سه‌شنبه، 17 مهر 1397

جلسه ستاد اقامه نماز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، سرپرست ستاد اقامه نماز استان، معاونین دانشجویی فرهنگی و درمان و سایر اعضای این شورا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم به حاضرین، گفت: خداوند متعال را شاکریم که فرصت شرکت در جلساتی با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ نماز را برایمان مهیا کرد که شرکت در چنین جلساتی عین عبادت است.

دکتر سیامک واحدی با اشاره به آیه شریفه 14 سوره مبارکه طه «إِنَّنِی أَنَا اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِی وَأَقِمِ الصَّلَاةَ لِذِکْرِی»، گفت: نماز رکن اصلی سلامتی جسم و روان انسان است و هر کسی که فکر و یاد خداوند را در جان و قلب خود جاری سازد سعادتمند دنیا و قیامت خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه، شرط اول انتصابات در دانشگاه متقی و پایبند بودن به نماز است، افزود: مسئولین باید پایبند به نماز بوده و در راه ترویج و اشاعه فرهنگ نمازخوانی بکوشند چرا که نماز ستون دین است و انسان را از بدیها دور نگاه می دارد و انگیزه خدمت به بندگان خدا را دوچندان می کند.

در ادامه این جلسه، رئیس دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن بیان آمارها و عملکرد ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: برگزاری مسابقات قرآنی، جلسات انس با قرآن، تجهیز و بهسازی نمازخانه ها, تشکیل شورای اقامه نماز و برگزاری دوره های آموزشی ویژه مدیران، کارکنان و دانشجویان از جمله این فعالیت هاست.

سپس سرپرست ستاد اقامه نماز استان کردستان با اشاره به موفقیت دانشگاه علوم پزشکی کردستان در زمینه اجرای برنامه های مرتبط با نماز، گفت: تلاش های دانشگاه علوم پزشکی در جهت دستیابی به اهداف ستاد بسیار حائز اهمیت است و قطعا بر روی ارائه خدمات مطلوب به مردم تاثیر مثبت داشته و رضایتمندی بیشتری به دنبال دارد.

اکبر عظیمی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در صدر دانشگاههای استان در زمینه برنامه های نماز قرار دارد که لازم است از مدیران و مسئولین دانشگاه قدردانی گردد.

در پایان این جلسه پس از بحث و تبادل نظر، حاضرین پیشنهادات خود را در جهت رفع مشکلات ارائه دادند.