برگزاری کارگاه آموزشی نیازسنجی در دانشگاه شنبه، 28 مهر 1397

کارگاه آموزشی نیازسنجی در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این کارگاه که با هدف ارتقاء دانش و آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای و ایمنی صنعتی به همت مدیریت سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری انجمن صنفی مسئولین ایمنی و بهداشت کار استان کردستان برگزار گردید، بیش از 70 نفر از مهندسین بهداشت حرفه ای و ایمنی صنعتی بخش های دولتی و خصوصی حضور داشتند.

در این کارگاه مباحثی شامل مفاهیم و اصول نیازسنجی، نیاز سنجی در علوم پزشکی، نیازسنجی در علوم بهداشتی، نیازسنجی در بهداشت حرفه ای، نیازسنجی آموزشی و اصول بکارگیری صحیح داده های حاصل از نیازسنجی در برنامه ریزی ها ارائه گردید.

گفتنی است که مدرس کارگاه مذکور، پروفسور نعمت الله عزیزی از اساتید برجسته دانشگاه کردستان بود.