اعزام تیم فوریتهای پزشکی اورژانس 115 دانشگاه جهت ارائه خدمات سلامت به زائرین اربعین حسینی چهارشنبه، 2 آبان 1397

تیم فوریتهای پزشکی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی کردستان جهت ارائه خدمات سلامت به زائرین اربعین حسینی به مسیرهای مشخص شده در استانهای کرمانشاه و ایلام اعزام شدند.

به گزارش وب دا، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی دانشگاه ضمن اعلام این خبر، گفت : به مناسبت اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مرکز اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی کردستان پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته به همراه ده نفر نیرو مجرب فوریت های پزشکی را به منظور امدادرسانی و ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائرین کربلای معلی، به مسیرهای مشخص شده در استانهای کرمانشاه و ایلام اعزام نمود.

مصطفی فرامرزی بیان داشت: نیروها و تجهیزات اعزامی در ایام دارای بالاترین سطح آمادگی بوده و تا تاریخ یازده آبان ماه در مسیرها جهت ارائه خدمات با کیفیت به زائرین مستقر می باشند.

وی تصریح کرد: تیم های  فوریت های پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برای ارائه خدمات فوریت های پزشکی به زائرین مراسم اربعین در کربلا در مرزهای خروجی به سمت عراق مستقر و تا چند روز پس ازمراسم اربعین در مکان های مشخص شده در آماده باش کامل به سر می برند.