پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت رحلت حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت علی بن موسی الرضا(ع) سه‌شنبه، 15 آبان 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با صدور پیامی، فرارسیدن سالروز رحلت جانگداز پیامبر گرامی اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا(ع) را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در متن این پیام آورده است:

28 صفر، سالروز رحلت آخرین فرستاده خدا، اسوه ی اخلاق در جهان، حضرت رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله و شهادت مظلومانه کریم آل طه، دومین امام معصوم، سیدِ جوانان اهل بهشت، صاحب کرامت و شفیع قیامت، امام حسن مجتبی (ع) و همچنین 30 صفر روز غمبار سالگرد شهادت غریبانه و مظلومانه امام علی بن موسی الرضا(ع) است، که بدین جهت در سوگ کوچ این عزیزان جان نشینیم.

رسول گرامی و اهل بیت وی، مظهر تامّ اسمای الهی و آیینه تمام نمای صفات جمال و جلال حقّ اند. بی شک، راه رستگاری انسان در دو جهان تمسک به اهل ‌بیت معصوم است و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ائمه و بزرگان دین اسلام، آدمیان را به سوی عاقبت به خیری در دو عالم سوق می دهد. امید است در سایه عنایت خداوند متعال و توجهات حضرت ولیعصر(عج) و رهبری نائب بر حقش، امام خامنه ای(مد ظله العالی)، توفیق پیروی از کلام حق را داشته باشیم.

اینجانب فرا رسیدن سالروز رحلت حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت دومین نور ولایت، امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رئوف، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) را بر تمامی مسلمین  و ارادتمندان اهل بیت، به ویژه مدیران، مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال عاقبت به خیری و سلامتی را برای همگان مسئلت می نمایم.