افتتاح شبکه مراقبت بیماران خاص استان از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت دوشنبه، 21 آبان 1397

شبکه مراقبت بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی کردستان به طور همزمان و از طریق ویدیو کنفرانس با 83 مرکز جامع خدمات بیماران خاص سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اعلام این مطلب، گفت: مرکز بیماری‌های خاص دانشگاه از سال 77 با برخورداری از بخش های تالاسمی، هموفیلی، MS، دیالیزی و پیوندی آغاز به کار کرده است و با برخورداری از این شبکه، خدمات مراقبتی به بیماران خاص استان ارائه می‌شود.

دکتر سیامک واحدی به خدمات قابل ارائه در مراکز جامع بیماران خاص دانشگاه اشاره نمود و افزود: خدمات ارائه شده در مرکز جامع تالاسمی و هموفیلی بیمارستان بعثت سنندج طیف وسیعی را شامل می گردد که شامل تزریق فاکتور خونی، خون و کرایو، انجام اکثر آزمایشات مورد نیاز و ویزیت‌های فوق تخصصی، تامین محصولات مرتبط با بندآورنده‌های موضعی خون و داروهای تخصصی مورد نیاز بیماران، ارائه خدمات سطح سه دندانپزشکی، واکسیناسیون، پمپ تزریق دسفرال و اکوکاردیوگرافی است.

وی بیان داشت: خدماتی که در مرکز بیماران خاص بیمارستان بعثت قابل ارائه نیست با همکاری سازمان هلال احمر و مرکز پزشکی هسته‌ای با تعرفه دولتی انجام می گیرد و این موارد شامل آزمایش PRC کمی و کیفی، کاردرمانی، فیزیوتراپی، شنوایی‌سنجی و سنجش تراکم استخوان است.

رئیس دانشگاه گفت: خدمات مرکز جامع MS بیمارستان توحید شهرستان سنندج شامل MRI مغز و گردن، پلاسما فرزیس، ویزیت های تخصصی، آزمایشات مرتبط، ارائه داروهای تخصصی، پالس‌تراپی، تزریقات سرپایی و بستری می باشد.

دکتر واحدی افزود: خدمات فیزیوتراپی، گفتار درمانی و کاردرمانی که در مرکز جامع MS بیمارستان توحید قابل ارائه نیست نیز، با تعرفه خرید خدمت از سازمان هلال احمر ارائه می گردد.

وی بیان داشت: در حال حاضر بیش از 2770 بیمار تحت عنوان بیماران خاص تحت پوشش این دانشگاه هستند که خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز گفت: بیماران خاص تحت پوشش مرکز جامع بیماران خاص دانشگاه شامل 146 بیمار هموفیلی، 116 بیمار تالاسمی، 1271 بیمار MS، 560 بیمار دیالیزی و 667 نفر بیمار پیوندی است و تلاش مسئولین دانشگاه بر این اساس است که این بیماران کلیه خدمات درمانی را در استان دریافت کنند.

دکتر هومن قصری افزود: سنندج با داشتن 1205 بیمار خاص، بالاترین و دهگلان با 51 بیمار دارای کمترین آمار بیمار خاص در بین شهرستان های استان است.