اعزام تیم های ورزشی دانشگاه به دومین المپیاد فرهنگی-ورزشی کارکنان جانباز و معلول دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور سه‌شنبه، 22 آبان 1397

تیم های ورزشی کارکنان جانباز و معلول دانشگاه علوم پزشکی کردستان به دومین المپیاد کارکنان جانباز و معلول دانشگاههای علوم پزشکی کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر گفت: 10 نفر از کارکنان ورزشکار جانباز و معلول دانشگاه در قالب سه تیم ورزشی به دومین المپیاد ورزشی کارکنان جانباز و معلول دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اعزام شدند.

هوشنگ سیفی افزود: کارکنان ورزشکار جانباز و معلول دانشگاه در رشته های شطرنج، تیراندازی و دارت در این دوره از مسابقات شرکت کرده اند.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: دومین المیپاد ورزشی کارکنان ورزشکار جانباز و معلول دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از روز 21 لغایت 29 آبان ماه سال جاری در خزرآباد ساری در حال برگزاری است.