توسعه سلامت استان نیازمند همگرایی بیشتر مدیران پنجشنبه، 24 آبان 1397
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران، صبح روز پنجشنبه تاریخ 97/08/24 سید احسن علوی نماینده مردم شهرستانهای سنندج-دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با حضور در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در جریان نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی این شهرستان قرارگرفت. با استقبال سید منصور هاشمی نسب مدیر شبکه بهداشت و درمان کامیاران از سید احسن علوی و هیئت همراه جلسه ای در دفتر مدیر شبکه برگزار گردید.ابتدا در این جلسه که جمعی از مسئولین اداری ، مالی ،بیمارستانی و سرپرست مرکزبهداشت نیز حضور داشتند، سید منصور هاشمی نسب با ارائه گزارشی از وضعیت خدمات بهداشتی درمانی در حال اجرا در سطح شهرستان ،سید احسن علوی و اعضای دفتر ایشان را در جریان اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته قرارداد. وی همچنین با اشاره به نبود باند فرود هلیکوپتر امدادی و همراه سرای بیماران در بیمارستان سینا،مشکلات مالکیتی زمین موردنظر برای احداث بیمارستان 100تختخوابی ، نیاز به احداث پایگاه فوریتهای پزشکی 115 در پالنگان و استیجاری بودن ساختمان تعدادی از پایگاه های سلامت ضمیمه و غیر ضمیمه، همکاری و پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی را در این حوزه ها ضروری دانست.در ادامه سید احسن علوی نمایند مردم در حوزه انتخابیه سنندج -کامیاران و دیواندره با تبریک حلول ماه مولود و انتصاب سید منصور هاشمی نسب به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان کامیاران ،مقوله سلامت را فراتر از آن دانست که با اقدامات یک وزارت خانه یا شبکه بتوان به اهداف مورد نظر آن در جامعه دست یافت، ایشان با بیان اینکه دستیابی به سلامت فراگیر در جامعه نیازمند همکاری تمامی سازمانها و مردم بوده، عنوان نمود: توسعه سلامت در استان به ویژه شهرستان کامیاران نیازمند همگرایی بیشتر مدیران می باشد.وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) ،فضای مسموم رسانه های مجازی برعلیه متولیان سلامت و نادیده گرفتن اقدامات صورت گرفته در این زمینه را نمادی از تهمت به انسانهای بی گناه دانست. ایشان اقدام در راستای کمک به طرح ها و برنامه های سلامت محور در حوزه انتخابیه خود را از وظایف ذاتی خود نامبرد که مجدانه پیگیر به ثمر نشاندن آنها می باشد.