پیام رئیس دانشگاه به مناسبت میلاد پیامبر اعظم(ص) و آغاز هفته وحدت سه‌شنبه، 29 آبان 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با صدور پیامی، میلاد پیامبر اعظم(ص) و آغاز هفته پر برکت وحدت را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در متن این پیام آورده است:

"واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا"

میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)، پیامبر صلح و دوستی، عدالت و مهربانی و فرا رسیدن هفته وحدت را به همه مسلمین جهان تبریک عرض می‌نمایم.

با فرا رسیدن هفته وحدت بار دیگر شمیم دل انگیز رسالت و نسیم آرام بخش عترت در جهان اسلام وزیدن گرفت و نام و یاد پیشوای امت، همگان را به عصر نبوت رهنمون شد.

هفته وحدت،که به تدبیر حضرت امام خمینی(ره) نامگذاری شده است، یادآور عظمت و استقلال مسلمانان و گسترش اسلام خواهی و ایستادگی در برابر هرگونه ظلم و ستم و اسلام ستیزی  است.

در استان کردستان جلوه باشکوه وحدت و یکپارچگی بین مسلمانان اهل سنت و شیعه به مدد اندیشه بلند و همت والای مردمان این دیار به وضوح مشهود است و همگی تحت لوای پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران با صلح و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می نمایند.

اینجانب فرا رسیدن ولادت خجسته و پرمیمنت ختم المرسلین و فخر دو عالم پیام‌آور رحمت و سعادت کلّ بشر، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) و هفته وحدت و نیز ولادت فرخنده امام جعفر صادق (علیه السلام) را به همه مسلمانان جهان به ویژه جامعه دانشگاهی علوم پزشکی کردستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.