اتمام عملیات احداث پنج پد بالگرد در بیمارستانهای تابعه دانشگاه سه‌شنبه، 13 آذر 1397

عملیات احداث پنج پد بالگرد در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان به اتمام رسید.

به گزارش وب دا، مدیر اوژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به کوهستانی و صعب العبور بودن مناطق جغرافیایی استان و لزوم ارائه سریع خدمات سلامت و فوریت های پزشکی به بیماران، این پنج پد با هزینه ای بالغ بر سه میلیارد ریال در بیمارستانهای بعثت سنندج، امام حسین (ع) بیجار، شهید بهشتی قروه، رازی بانه و بوعلی مریوان احداث و آماده بهره برداری می باشد.

مصطفی فرامرزی گفت: این پد‌ها با هدف تسهیل انتقال مصدومان احداث شده است چرا که با توجه به میزان بالای مخاطرات در نقاط صعب العبور استان، استفاده از بالگرد در کردستان امری اجتناب ناپذیر است.