انجام مأموریت موفق اورژانس هوایی دانشگاه در امداد رسانی به دو کودک غرق شده دیواندره ای یکشنبه، 18 آذر 1397

کودکان چهار و پنج ساله دیواندره ای غرق شده در آب، با بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به سنندج انتقال یافتند.

به گزارش وب دا، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر گفت: پس از انتقال دو کودک بدحال بدلیل غرق شدن در آب به بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان دیواندره و گزارش ضرورت انتقال به سنندج، با وجود شرایط نامناسب جوی، بلافاصله اورژانس هوایی دانشگاه به محل اعزام شد.

مصطفی فرامرزی افزود: پس از انتقال و فرود بالگرد اورژانس هوایی در پد بالگرد بیمارستان بعثت سنندج، سریعا اقدامات پزشکی لازم جهت بهبود وضعیت سلامت این دو کودک شروع شد.

وی در پایان گفت: بیماران مذکور در حال حاضر در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بعثت بستری و تحت مراقبت های درمانی قرار دارد.