اجرای مانور پلیس، فوریت های پزشکی دانشگاه و سایر نیروهای امدادی استان همزمان با آغاز طرح زمستانی پنجشنبه، 22 آذر 1397

طرح زمستانی پلیس راه، فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان و دیگر نیروهای امدادی و راهداری استان، امروز با مانور امکانات و تجهیزات در سنندج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان در آغاز طرح زمستانی پلیس و نیروهای امداد رسان استان گفت: همکاری و تعامل گسترده همه دستگاههای دست اندرکار در طرح زمستانی موجب حفظ و ارتقاء ایمنی راه ها و سلامت مردم می گردد.

مصطفی فرامرزی گفت: داشتن برنامه ریزی اصولی، هشدارهای به موقع و واکنش سریع از الزامات حصول نتایج مطلوب در طرح های جاده ایی زمستانی است.

وی از آمادگی کامل فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای حمایت و همکاری همه جانبه در جهت استقرار ایمنی در جاده های شهری، بین شهری و روستایی خبر داد و افزود : بیش از 60 پایگاه اورژانس زمینی و هوایی با بهره گیری از 400 نفر نیروی فوریت های پزشکی از امروز به مدت سه ماه آمادگی کامل را برای اجرای طرح زمستانی دارند.

در این مراسم نیروهای دستگاههای مرتبط در این طرح به اجرای رژه و نمایش آمادگی خود برای خدمت رسانی با کیفیت و به موقع به مردم عزیز استان پرداختند.