تقدیر از متخصص روانپزشکی دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر کشوری دوشنبه، 26 آذر 1397

دکتر فرزین رضاعی متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر کشوری به عنوان پژوهشگر برتر کشوری مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش وب دا، متخصص روانپزشکی دانشگاه به پاس پژوهش های 12 ساله در حوزه های روانشناسی و روانپزشکی به عنوان پژوهشگر برتر کشوری انتخاب شد.

دکتر فرزین رضاعی نویسنده 37 مقاله ISI و نیز مترجم و مولف بیش از 15 عنوان کتاب مرجع روانشناسی و روانپزشکی در حوزه های اسکیزوفرنی و اختلالات شخصیت است.

گفتنی است که وی علاوه بر دانشگاه علوم پزشکی کردستان در دانشگاههای دیگر از قبیل دانشگاه علوم پزشکی تهران مدرس دروس روان درمانی بوده و در حال حاضر با همکاری دانشگاه کلمبای آمریکا، در حال انجام پروژه ای در خصوص ابزارهای سنجش اختلالات شخصیت است.