پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی چهارشنبه، 5 دی 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پیامی درگذشت فقیه و اندیشمند عالیقدر، حضرت آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در این پیام آورده است:

إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

درگذشت فقیه عالیقدر، مبارز خستگی ناپذیر انقلاب و ذخیره علم و فقاهت، آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی رضوان الله علیه، باعث اندوه فراوان ملت شریف ایران و جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان شده است.

آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی رحمت الله، از زمره بهترین اندیشمندان جهان اسلام، یاران وفادار رهبری و مجاهدان فی سبیل الله بود که سال های طولانی از عمر با برکت خویش را در شورای نگهبان، قوه قضاییه، مجمع تشخیص مصلحت نظام، هیات حل اختلاف بین قوا و حوزه های علمیه صرف مجاهدت، تعلیم و تربیت نیروهای انقلابی و نشر معارف اسلامی و اخلاقی نمود.

اینجانب مصیبت درگذشت این عالم گرامی را به محضر مقدس حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، بیت مکرم ایشان، حوزه های علمیه، مردم شریف ایران و جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان  تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای ایشان رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسالت دارم.