پیام تسلیت رییس دانشگاه در رابطه با حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران چهارشنبه، 5 دی 1397

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در رابطه با حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران پیامی صادر کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در متن این پیام آورده است:

خبر ناگوار جان باختن و مجروح شدن تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران به دلیل وقوع حادثه واژگونی اتوبوس در محوطه دانشگاه دل همه ایرانیان را به درد آورد.

امیدوارم همه مسئولین به مباحث ایمنی، بهداشت و محیط زیست در فضای دانشگاه ها به عنوان یک ضرورت نگریسته و از رخداد حوادث این چنینی با بکارگیری الزامات مرتبط پیشگیری نمایند.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های متوفیان و آرزوی سلامتی برای مجروحان این حادثه و نیز تسلیت به جامعه دانشگاهی کشور، از درگاه خداوند متعال برای درگذشتگان رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.