برگزاری کارگاه آشنایی با نرم افزار Articulate Storyline در دانشکده پزشکی پنجشنبه، 6 دی 1397

کارگاه آشنایی با نرم افزار Articulate Storyline با حضور معاون آموزشی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و بیش از 40 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مرکز skill lab دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان و مدرس کارگاه در ابتدا ضمن خوش آمدگویی به حاضرین و بیان اهداف کارگاه، گفت: متناسب با توسعه دانشگاهها به سوی دانشگاههای نسل سوم و چهارم، لازم است روش های آموزش هم تغییر یابد که یکی از این تغییرات، گسترش و توسعه آموزش های الکترونیکی و مجازی است.

مهندس شهرام شریفی با بیان اینکه، نرم افزار  Articulate Storylineیکی از کاربردی ترین نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی است، افزود: از آنجایی که این نرم افزار نسخه ی تکمیل شده ی پاورپوینت است لذا از اغلب ابزارهای پاورپوینت بهره برده و کسانی که اولین بار محیط این نرم افزار را می بینند آشنایی کافی با آن دارند.

وی گفت: این نرم افزار ویژگی های منحصر به فردی دارد که از جمله آنها می توان به ساده بودن کار با آن، ساده بودن ویرایش صوت، تصویر و ویدیو، قابلیت آزمونسازی با امکان ایجاد بانک سوالات، امکان انتخاب سوالات به شکل تصادفی، نمایش نمره کاربر با قابلیت مرور آزمون و داشتن ابزارهای تعاملی جهت طراحی و ساخت آموزشهای تعاملی اشاره کرد.

گفتنی است در این کارگاه که دارای امتیاز آموزش اساتید بود مهندس شهرام شریفی و مهندس مجتبی ساعدپناه به عنوان مدرس، ارائه مباحث تخصصی، سخنرانی و ارائه مطالب را بر عهده داشتند.