تجلیل از مدال آوران دانشگاه در دومین المپیاد ورزشی کارکنان جانباز وزارت بهداشت سه‌شنبه، 11 دی 1397

از ورزشکاران مدال آور دانشگاه علوم پزشکی کردستان در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان جانباز و معلول وزارت بهداشت تجلیل شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ابتدای این مراسم ضمن تبریک و تقدیر از قهرمانان و مدال آوران دانشگاه در در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان جانباز و معلول وزارت بهداشت، تصریح کرد:ورزش و خدمات رفاهی کارکنان از جمله مهمترین اولویت های دانشگاه است و باید شرایطی فراهم شود که شاغلین عزیز جدای از سختی ها و استرس های شغلی، از فضاهایی ورزشی و رفاهی در جهت رسیدن به آرامش روانی و فکری و نیز سلامتی جسمی برخوردار گردند.

دکتر کامبیز حسن زاده با بیان اینکه، در کنار پرداختن به ورزش های قهرمانی باید ورزش های همگانی و فعالیت های جسمانی فردی هم مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: امیدوارم کارکنان و جامعه دانشگاه علوم پزشکی به الگویی برای جامعه در زمینه پرداختن به سبک زندگی سالم ایرانی اسلامی تبدیل شوند.

وی گفت: خوشبختانه در دو سال اخیر توسعه بسیار خوبی در دانشگاه و در زمینه فضاهای ورزشی در شهر سنندج ایجاد شده است که در تاریخ دانشگاه کم نظیر است و امیدوارم در شهرستانها هم این پیشرفت ها حاصل آید.

سپس مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی  از روند برگزاری این المپیاد و اعزام تیم ها، گفت : در این دوره از مسابقات ورزشکاران و تیم های اعزامی از طرف دانشگاه علوم پزشکی کردستان نتایج بسیار خوبی کسب نمودند که لازم است از همه زحمتکشان و ورزشکاران قدردانی گردد.

هوشنگ سیفی گفت: مراسم امروز در جهت قدردانی از افتخارآفرینی و تلاش های یازده نفر از سرپرستان، ورزشکاران، مربیان و کادر تیم های اعزامی دانشگاه برگزار می گردد و در این زمینه از آنان با اهدا لوح سپاس و هدیه تجلیل می گردد.

گفتنی است دومین المپیاد ورزش های جانبازان و معلولان وزارت بهداشت با رقابت 600 ورزشکار در 6 رشته ورزشی فوتسال، شنا، دارت، تیراندازی، شطرنج و تنیس روی میز از 21 لغایت 30 آبان ماه سال جاری برگزار شد.