پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز گزینش شنبه، 15 دی 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به مناسبت 15 دی ماه، سالروز تشکیل گزینش به فرمان حضرت امام خمینی(ره) پیامی صادر کرد.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر سیامک واحدی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللَّهَ یَأمُرُکُم أَن تُؤَدُّوا الأَماناتِ إِلىٰ أَهلِها وَإِذا حَکَمتُم بَینَ النّاسِ أَن تَحکُموا بِالعَدلِ﴿58

(خداوند به شما فرمان می‌دهد که امانتها را به صاحبانش بدهید! و هنگامی که میان مردم داوری می‌کنید، به عدالت داوری کنید!)

گزینش از جمله یادگارهای ارزنده و برکات معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) می باشد که بر اساس فرمان مبارک ایشان در مورخ 1361/10/15 تاسیس شد.

رشد و توسعه خدمات سلامت در کشورمان حاصل تلاش های بی شائبه انسان هایی بزرگوار است که روح و فکر آنان لبریز از عشق به وطن، دین و هدفشان است.

کارشناسان این حوزه باید در جهت تحقق اندیشه های ناب حضرت امام خمینی(ره) در سال «حمایت از کالای ایرانی» بیش از پیش کوشا بوده و با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) در پاسداری از سلامت نظام اداری در جهت ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به مردم عزیزمان قدم بردارند.

لذا اینجانب 15 دی ماه، سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل هسته های گزینش و نام گذاری این روز به نام روز گزینش را به جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان خصوصا  همکاران هسته گزینش تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان، توفیق روز افزون در رعایت اعتدال و پاسداری از حقوق مردم و مصالح نظام، سلامتی و کامیابی را خواستارم.