جلسه هماهنگی نهمین پویش ملی تغذیه سالم دوشنبه، 17 دی 1397
در راستای تحقق شعار " از امروز با تغذیه سالم برای فردایی با سلامتی و برگزاری هرچه بهتر پویش ملی آموزش همگانی تغذیه در استان کردستان جلسه هماهنگی نهمین پویش ملی تغذیه سالم با حضور معاونت بهداشتی ،مدیران مسئول واحدهای ستادی دانشگاه ونمایندگان ادارات در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد .
دکتر بیدار پور معاون بهداشتی دانشگاه هدف از برگزاری و اجرای پویش را چنین عنوان نمود : بیماریهای غیرواگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود بطوری که 82 درصد بار بیماری ها در ایران به بیماریهای غیرواگیر اختصاص دارد. یکی از مهمترین عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک ، چربی است. مطالعات انجام شده نشان داده است که با رعایت تغذیه مناسب تا 80درصد موارد دیابت ، 50 درصد بیماریهای قلبی عروقی و 40-30 درصد سرطان ها قابل پیشگیری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت : یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماریهای غیرواگیررا  ترویج فرهنگ تغذیه سالم است . که در این  راستا دفتر بهبود تغذیه جامعه، در جهت ارتقاء سواد تغذیه ای  جامعه ، هر ساله اقدام به برگزاری پویش ملی آموزش همگانی تغذیه در سراسر کشور می کند که امسال نیز همچون سنوات گذشته نهمین پویش ملی تغذیه سالم با تأکید بر شعار " از امروز با تغذیه سالم برای فردایی با سلامتی شروع کنیم از تاریخ 20 دی تا 30 دی ماه با همکاری ارگانهای بین بخشی از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، شهرداری، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بهزیستی و ... در استان کردستان نیز  با اهداف ذیل برگزار خواهد شد:
  ارتقا آگاهی ، نگرش و عملکرد مردم جامعه درخصوص کاهش مصرف قند، نمک و چربی
  افزایش آگاهی سیاستگذاران و مسئولات مرتبط با سلامت تغذیه ای جامعه در بخشهای ذیربط
حساس سازی و ترغیب صنایع غذایی برای تولید محصولات غذایی کم قند، کم نمک و کم چرب
حساس سازی و جلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش مردم و فرهنگ سازی تغذیه صحیح