پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها جمعه، 19 بهمن 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پیام تسلیت صادر کرد

متن پیام تسلیت دکتر سیامک واحدی بدین شرح است:

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمودند: هر کس عبادات و کارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و برکات خود را براى او تقدیر مى نماید.

فاطمه، شگفت انگیزترین انسان و شگرف ترین بشری بود که به عنوان دختری، همراز، همدل، همراز، یاور و مشاور پدر، و در مقام همسری، یار، مددکار، مدافع و گرمابخش زندگی، محبوب ترین یار و نزدیکترین دوست شوهر است.

فاطمه زهرا (س) معیار فضایل، اخلاق و تفکر است و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید. مهربان مادری برای مؤمنان بود که حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را در کنار پارسایی، پاکدامنی و دور اندیشی برای همیشه در تاریخ جهان ثبت کرد.

فاطمیه روزهای حزن اهل بیت(ع) در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است. شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزشهای اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله) برای همه ماست.

ایجانب فرارسیدن ایام سوگواری فاطمیه و سالروز شهادت پاره تن پیامبر (صلی الله علیه و آله) و اسوه زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) ، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، همه رهروان حضرتش در جهان خصوصا کلیه مسئولین، مدیران، کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان تسلیت عرض می نمایم .