انجام مأموریت موفق اورژانس هوایی دانشگاه در حفظ جان نوزاد تازه به دنیا آمده سروآبادی شنبه، 6 بهمن 1397

نوزاد نارس تازه به دنیا آمده سروآبادی، با بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به بیمارستان بعثت سنندج انتقال و هم اکنون در کمال صحت و سلامت است.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر گفت: با شروع دردهای زایمان زودرس مادر 28 ساله اهل روستای تفلی از توابع شهرستان سروآباد، بلافاصله تیمی از فوریت های پزشکی دانشگاه به همراه ماما به محل اعزام و در منزل نوزاد نارس به دنیا آمد.

مصطفی فرامرزی افزود: پس از انجام اقدامات اولیه و حمایتی، مادر و نوزاد توسط آمبولانس فوریتهای پزشکی سروآباد به بیمارستان شهید چمران این شهرستان منتقل و بدلیل نارس بودن، تولد پیش از موعد نوزاد و نیز نیاز به مراقبت در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان(NICU) ، توسط بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه به بیمارستان بعثت سنندج انتقال یافت.

وی در پایان گفت: نوزاد مذکور در حال حاضر در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان بعثت بستری و تحت مراقبت های ویژه درمانی قرار داشته و در کمال صحت و سلامت قرار دارد.

گفتنی است مادر این نوزاد نیز در حال حاضر در بیمارستان شهید چمران سروآباد بستری و حال عمومی وی رضایت بخش گزارش است.

منبع: روابط عمومی بیمارستان بعثت