راهپیمایی 22 بهمن ماه 97 با حضور پرشور جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کردستان دوشنبه، 22 بهمن 1397

در طلیعه فجر چهلم انقلاب، همانند سال های گذشته، مسئولان، مدیران، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، همگام با آحاد مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه کردستان، در راهپیمایی بزرگ و سراسری 22 بهمن ماه حضوری چشمگیر داشتند.

به گزارش خبرنگار وب دا، شرکت کنندگان از واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان رأس ساعت 9:30 صبح با تجمع در ستاد مرکزی دانشگاه همگام با آحاد و اقشار مختلف مردم و صنوف سنندج از میدان آزادی به سمت میدان انقلاب، خیابان امام خمینی(ره) و در نهایت به سمت مکان تجمع نهایی در سه راه حبیبی حرکت کردند.

حاضرین در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران همگام با هموطنانمان در سراسر کشور، بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی تجدید میثاق نموده و حماسه عظیمی از حضور پرشکوه و به یاد ماندنی خود خلق نمودند .

گفتنی است شرکت کنندگان با سردادن شعارهایی از قبیل "الله اکبر خامنه ای رهبر، ای رهبر آزاده آماده ایم آماده، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل" بار دیگر انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.