عملکرد 10 روزه دوم برنامه سلامت نوروزی در کردستان شنبه، 17 فروردین 1398
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان عملکرد  10 روزه دوم برنامه سلامت نوروزی در سطح استان کردستان را چنین تشریح نمود  : 193 بازرس در قالب  25 تیم عملیاتی در 10 روز دوم برنامه سلامت نوروزی در سطح استان کردستان انجام وظیفه نمودند.
دکتر فرزام بیدار پور اظهار داشت:  این برنامه با اولویت نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی حساس، مراکز و اماکن بین راهی و سامانه های آبرسانی، که از 20 اسفند ماه سال 1397 در سراسر استان شروع شده، در ده روز دوم هم با حضور فعال 193 نفر بازرس بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، موادغذایی و سطوح در قالب 25 اکیپ بازرسی فعال بوده و تا 20 فروردین ماه سالجاری نیز ادامه خواهد داشت. وی عنوان کرد: در 10 روز دوم این برنامه تعداد 7415 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی حساس، مراکز و اماکن بین راهی و سامانه های آبرسانی انجام شده است و در این مدت 6233 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی شهر و روستا انجام شده و علاوه بر تعداد 4090 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل ، تعداد 124 مورد از مواد غذایی نمونه برداری و به آزمایشگاه رفرنس استان ارسال شده است.

همچنین در طی این بازرسیها مقدار 55192 کیلوگرم/لیتر مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات لازم بهداشتی کشف و معدوم شده است. یشان درمورد برخورد با متخلفین نیز اظهار داشتند که در این مدت 444 مورد اخطاریه، 15 مورد معرفی به دادگاه و 8 مورد پلمپ نیز انجام شده است. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مجدداً با اعلام شماره تلفن 190 (سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی مردم)، از مردم و مسافرین گرامی استان کردستان خواست که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به شماره تلفن  190 اعلام نمایند.