پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز جانباز چهارشنبه، 21 فروردین 1398

رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت ابولفضل العباس(ع) و روز جانباز را به حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) رهبرِ جانباز انقلاب، آحاد ملت ایران و دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر سیامک واحدی به شرح ذیل است:

سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع)، با عنوان روز جانباز نام گذاری شده است. حضرت عباس(ع) برادر بزرگوار امام حسین علیه السلام، بزرگ جانباز تاریخ جان فشانی، رشادت و آزادگی و آموزگار عشق، پایداری و استقامت، صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی نمود.

جانبازی نشان مردانگی و جاودانگی است که خداوند متعال این موهبت گرانقدر را نصیب انسان‌های مؤمن، صادق و پاک می‌کند. جانبازان ذره ذره وجود با صلابت خود را در راه اعتلای ارزش های اسلامی، انسانی و ایمانی اهداء کرده و پرچم اسلام را بالا نگه داشته اند. ملت مسلمان ایران فداکاری های جانبازان عزیز را هیچ گاه از یاد نخواهند برد و ما دانشگاهیان نیز تا جان در بدن داریم راه آنان را ادامه خواهیم داد.

اینجانب فرا رسیدن میلاد با سعادت علمدار کربلا قمر بنی‌هاشم حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز را خدمت حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) رهبرِ جانباز انقلاب، تمامی جانبازان کشور و نیز شاغلین جانباز دانشگاه علوم پزشکی کردستان تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، عاقبت به خیری و توفیقات روزافزون را برای همگان مسئلت دارم.