عملکرد و دست آورد های دانشگاه در مدت اجرای طرح سلامت نوروزی 1398 جمعه، 23 فروردین 1398

عملکرد ها و دست آورد های دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مدت اجرای طرح سلامت نوروزی سال 1398 با هدف تامین سلامتی میهمانان نوروزی و هم استانی های کردستانی، قابل ملاحظه است.

به گزارش وب دا، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن بیان این مطلب گفت: در مدت اجرای طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بسیج نیروها و بکارگیری حداکثر پتانسیل های موجود سعی در ارائه با کیفیت ترین و بهترین خدمات به هم استانی ها و میهمانان عزیز نوروزی در جهت هدیه نمودن سلامتی و آرامش به آنان نموده است.

مهندس شهرام شریفی با بیان اینکه ریاست محترم دانشگاه به جد پیگیر اجرای برنامه ها بوده و خود ایشان در این ایام به ویژه چهارشنبه سوری و نوروز در کنار مردم عزیز و میهمانان گرانقدر بوده به طوریکه حتی در روز نوروز بیماران تعدادی از بیمارستانها را عیادت نمودند، افزود: سطوح و معاونت های مختلف دانشگاه از جمله درمان، بهداشتی، غذا و دارو و نیز مدیریت فوریت های پزشکی در این زمینه اقدامات مختلفی انجام داده و مهمترین اولویت شان ارائه خدمات سلامت شایسته بوده است.

وی دست آورد های معاونت بهداشتی را شایسته و مهم ارزیابی نموده و اضافه کرد: 23347 مورد بازدید، 90 مورد معرفی متخلف، 28 مورد پلمپ، 87006/53 کیلوگرم ضبط و معدوم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و 1228 مورد اخطاریه از جمله اقدامات معاونت بهداشتی در طرح سلامت نوروزی سال جاری بوده است.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گفت: 741 مورد بازدید، 163051 مراجعه به اورژانس، 543 مورد اعزام داخل استانی، 33 مورد اعزام خارج از استان، 98 مورد حوادث محترقه چهارشنبه سوری و 74 مورد حوادث محترقه شب نوروز از جمله خدماتی بوده است که در حیطه معاونت درمان دانشگاه در مدت مذکور به انجام رسیده است.

مهندس شریفی ادامه داد: 248 مورد بازدید از مراکز دارویی، 103 مورد بازدید از کارخانجات مواد غذایی، 284 مورد بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، 1865 کیلوگرم ضبط و توقیف مواد غذایی و پیگیری و پاسخگویی به تعداد 166 مورد تماس با سامانه 1490 توسط پرسنل خدوم و دلسوز معاونت غذا و دارو در زمینه برنامه های طرح سلامت نوروزی انجام شده است.

وی به دست آوردها و اقدامات مدیریت اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه اشاره کرد و تصریح نمود: 417 مورد بازدید، 791 مورد ماموریت کمپ های سلامت، 868 مورد ماموریت پایگاههای جاده ای و 1957 مورد ماموریت پایگاههای شهری حاصل تلاش پرسنل فوریت های پزشکی دانشگاه بوده است.

لازم به ذکر است طرح سلامت نوروزی از  25 اسفند ماه 97 با دستور مقام عالی وزارت بهداشت در سراسر کشور آغاز  و تا 17 فروردین ماه 98 ادامه‌ داشت.