پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دندان پزشک جمعه، 23 فروردین 1398

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پیامی23 فروردین ماه روز دندان پزشک را به جامعه دندان پزشکی به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی و دندان پزشکان شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام تبریک دکتر سیامک واحدی بدین شرح است:

امروزه تاثیر سلامت دهان و دندان در ارتقای کیفیت زندگی و بهبود سلامتی عمومی افراد بر همگان واضح و مبرهن بوده و در این زمینه دندان پزشکان به عنوان یکی از اصلی ترین اعضای تیم سلامت، نقشی بی بدیل دارند. این قشر خدوم نظام سلامت در زمینه های پیشگیری، کنترل و درمان بیماری‌های دهان و دندان و نیز ارتقای آگاهی ها و سواد سلامت مردم، وظایف سنگینی را برعهده دارند.

از زمان اجرایی شدن طرح تحول سلامت، دست آوردها و نتایج بسیار ارزشمندی در سطح استان با بهره گیری از دندان پزشکانی دانشمند و متعهد حاصل شده است. گسترش خدمات رایگان دندان پزشکی در حاشیه شهرها و مناطق کمتر برخوردار توسط دندان پزشکان خیر دانشگاه، از جمله مهمترین افتخارات است.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز دندان پزشکی، از زحمات و تلاش های ارزشمند جامعه دندان پزشکی دانشگاه به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی، دندان پزشکان، دانشجویان و کارمندان عزیز دانشکده دندان پزشکی و معاونت بهداشتی تشکر و قدردانی نموده و از خداوند متعال عاقبت به خیری، توفیقات روز افزون و سلامتی را برای همگان مسئلت دارم.