تقدیر مدیر شبکه بهداشت و درمان از پزشکان عمومی شاغل در اورژانس بیمارستان های فجر و بوعلی دوشنبه، 26 فروردین 1398

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مریوان روز شنبه مورخ 98/1/24 طی جلسه ای که در محل دفتر مدیر شبکه بهداشت برگزار شد،مدیر شبکه بهداشت و درمان با پزشکان شاغل در اورژانس بیمارستان های فجر و بوعلی شهرستان مریوان دیدار و از زحمات این عزیزان تقدیر نمودند.

آقای ایوب غلامی مدیر شبکه بهداشت و درمان در این جلسه مطالبی را در خصوص اهمیت و ضرورت خد مت رسانی مطلوب به مردم و بیماران بیان نمودند و از تلاش های صادقانه و شبانه روزی پزشکان اورژانس ،علیرغم کمبود نیروی پزشک عمومی،در جهت رفاه و آسایش هرچه بیشتر همشهریان،ارتقائ سلامت و جامعه و رضایت مندی مراجعین تشکر نمودند.

در ادامه پزشکان به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود در رابطه با برخی از مشکلات،راهکارها و روندهای موجود پرداختند.در پایان با اهدائ لوح تقدیر به رسم یادبود از زحمات شبانه روزی پزشکان تقدیر شد.