ارائه خدمات سلامت به بیش از 8000 نفر از سیل زدگان خوزستانی با همت دانشگاه علوم پزشکی کردستان دوشنبه، 26 فروردین 1398

به بیش از 8000 نفر از سیل زدگان خوزستانی در بیمارستان صحرایی شهید شیخ الاسلام و توسط تیم های فوریت های پزشکی، درمانی و بهداشتی اعزامی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعزامی به این مناطق، خدمات سلامت ارائه گردید.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن بیان این مطلب گفت: با عزم جدی که رئیس و سایر مسئولین دانشگاه دارند این آمادگی را داریم که در هر جای مملکت اسلامی مان اگر به حضور ما نیاز بود خدمات سلامت ارائه بدهیم.

مصطفی فرامرزی گفت: با وقوع حوادث ناشی از تغییرات جوی اخیر در کشور، دانشگاه از ابتدا اقدام به ارائه خدمات سلامت در مناطق سیل زده نموده که در این راستا بیش از 20 نفر از بهترین نیروهای فوریت های پزشکی دانشگاه با بهره گیری از بهترین و پیشرفته ترین تجهیزات به این مناطق اعزام گردید.

وی گفت: بیمارستان پیشرفته صحرایی شهید شیخ الاسلام نیز با حضور پزشکان متخصص و با داشتن بخش های درمانی از قبیل آزمایشگاه و رادیولوژی در استان خوزستان احداث و به مردم عزیز این منطقه خدمات سلامت ارائه می دهد.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه ضمن بیان آمارهای عملکردی در این مناطق، تصریح کرد: تا تاریخ 23 فروردین ماه سال جاری 55 مورد اعزام اورژانس 115 به بیمارستان های اهواز، 504 مورد ویزیت ماما، 6242 مورد ویزیت پزشک عمومی، 299 مورد ویزیت متخصص زنان، 338 مورد ویزیت متخصص داخلی، 496مورد ویزیت متخصص اطفال، 80 ویزیت متخصص عفونی و 426 مورد ویزیت طب اورژانس در بیمارستان صحرایی دانشگاه در مناطق سیل زده خوزستان انجام شده است.

فرامرزی در پایان خاطر نشان ساخت: 571 مورد آزمایش برای 183 نفر مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان صحرایی انجام شده است و نیز یک دستگاه سونوگرافی در این بیمارستان با بهره گیری از متخصص رادیولوژی اماده ارائه خدمت به مردم عزیز این منطقه است.