تقدیر از رابطین برنامه عملیاتی توسط معاون اجتماعی دانشگاه دوشنبه، 26 فروردین 1398

در مراسمی با حضور معاون اجتماعی دانشگاه از بیش از بیست نفر از رابطین برنامه عملیاتی بخش های مختلف دانشگاه به جهت عملکرد مثبت در سال 1397 تقدیر گردید.

به گزارش وب دا، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن خیر مقدم به اعضا و بیان اهداف جلسه، گفت: برنامه ریزی کلید موفقیت بوده و راههای رسیدن به اهداف و تعالی سازمانی را تضمین می نماید.

دکتر بهرام کندایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان را یک دانشگاه برنامه مدار بیان نمود و گفت: تدوین برنامه عملیاتی در دانشگاه در طول سالیان گذشته به جد پیگیری و اجرایی شده است که خوشبختانه نتایج بسیار خوبی نیز در این زمینه حاصل شده است.

وی با بیان اینکه، برنامه ریزی پلی است که حال را به آینده متصل می نماید، افزود: امیدوارم در سال جاری نیز برنامه ریزی های صورت گرفته به صورت دقیق اجرایی و پیگیری شده تا با غلبه بر مشکلات، خدمات با کیفیت تری به مردم عزیز استان ارائه گردد.

در پایان ضمن ارائه گزارش عملکرد توسط هر یک از اعضا، با اهدا لوح از رابطین تقدیر و تشکر به عمل آمد.