حضور سرپرست دانشگاه در جلسه شورای اداری شهرستان سروآباد شنبه، 28 اردیبهشت 1398

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه در جلسه شورای اداری شهرستان سروآباد حضور یافتند.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این جلسه که با حضور استاندار کردستان و جمعی از مقامات استانی و شهرستانی همراه بود، ضمن ارائه گزارش عملکرد و بیان دست آوردها در حوزه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، گفت: فعال بودن کلیه مراکز بهداشتی براساس چارت نیروی انسانی تعریف شده و سازمانی و وضعیت مناسب اینترنت جهت بروز بودن و آنلاین بودن داده‌های بهداشتی و درمانی در سامانه ملی سیب از نقاط قوت ارائه خدمات سلامت به مردم عزیز این شهرستان است.

دکتر وحید یوسفی نژاد با بیان اینکه، خوشبختانه سروآباد در حوزه درمان نیز رشد قابل توجهی داشته که لازم است حفظ و ارتقا یابد، ادامه داد: راه‌اندازی کلیه بخشهای بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان با حضور پزشکان متخصص مجرب در رشته های لازم و بهره گیری از پزشکان خانواده در 10 مرکز شهری و روستایی از جمله اقدامات قابل توجه برای ارائه خدمات درمانی است.

وی با اشاره به پاره ای از برنامه های مسئولین دانشگاه برای ارتقای روند توسعه سلامت این شهرستان، اظهار داشت: بهسازی و نوسازی خانه‌های بهداشت، ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشت شهرستان که بافت فرسود دارند و احداث پد بالگرد، بخش دیالیز و نصب دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان شهید چمران از جمله نیازهای شهرستان است که ان شاالله اجرایی می گردد.

لازم به ذکر است این جلسه در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سروآباد برگزار شد.