سخنرانی سرپرست دانشگاه در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاهی استان با نماینده محترم ولی فقیه در کردستان یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398

در دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، سرپرست، اعضای هیئت رئیسه و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه جمعی از رؤسا و اساتید دیگر دانشگاه ها در جلسه هم اندیشی با نماینده محترم ولی فقیه در کردستان در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب حضور پیدا کردند.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن آرزوی طاعات و عبادات حاضرین در ماه مبارک رمضان، گفت: مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی در 24 بهمن 1397 در یک اقدام تاریخی همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بیانیه ای خطاب به جوانان و آینده سازان، برداشتن گام دوم انقلاب به سمت دستیابی به آرمان های انقلاب را در قالب هفت فصل تبیین نمودند.

دکتر وحید یوسفی نژاد با بیان اینکه، ایشان بر لزوم تبیین نکات کلیدی بیانیه گام دوم انقلاب برای جوانان از سوی اساتید، معلمین و روحانیون تاکید فرمودند، ادامه داد: با توجه به فرمایشات امام خامنه ای(مد ظله العالی)، فراز نخستین بیانیه راهبردی شامل کلیات، بیان دلایل وقوع انقلاب اسلامی و تبیین شعارهای اصلی آن برای آشنایی بیشتر جوانان است.

وی گفت: بر این اساس عوامل سربلندی  جمهوری اسلامی، حضور ایثار گرانه عموم مردم به ویژه جوانان در عرصه دفاع مقدس، تلاش در جهت حفظ و دستیابی به دست آورد ها و آرمان های انقلاب، دفاع همیشگی از روند انقلاب و چشم اندازهای متعالی آن ذکر شده است.

سرپرست دانشگاه ادامه داد: حضور دانشجویان در سنگرهای دفاع مقدس و جبهه سازندگی، تولید علم، انجام پژوهش های بنیادی به ویژه در بخش سلامت، نشانگر حفظ روحیه انقلابی و جهادی جوانان است.

دکتر یوسفی نژاد ادامه داد: در فراز دوم بیانیه گام دوم انقلاب با عنوان برکات انقلاب، نقش دانشگاهها در تحقق اهداف انقلاب به ویژه دفاع از تمامیت ارضی، پیشرفت علم و فن آوری و جریانات و تصمیم های سیاسی کاملا مشهود است.

وی ابراز داشت: ارائه خدمات بروز و علمی در حوزه سلامت را در سطوح مختلف و به صورت همگانی، گسترش فعالیت ها به مناطق روستایی و حاشیه شهرها، افزایش دسترس به خدمات سلامت، توسعه مراکز تشخیصی و درمانی، کلینیک ها، پاراکلینیک ها و بیمارستان ها، تقویت مراکز فوریت های پزشکی، فراهم نمودن و تولید دارو و تجهیزات پزشکی، تکمیل و بهره برداری از پروژه های ناتمام، تکمیل پرونده الکترونیک سلامت و استقرار نظام ارجاع، کاهش پرداختی ها از جیب مردم و توسعه چشمگیر مراکز آموزشی و پژوهشی و تولید علم همراه با اشتغال زایی از جمله برکات انقلاب برای بخش سلامت بوده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان پیشرفت و توسعه دانشگاه را در سایه خدمتگزاری اساتید، دانش جویان و کارکنان جوان و اکثرا بومی بیان نمود و افزود: حضور نسل جوان در سطوح مختلف تصمیم گیری و مدیریتی دانشگاه که بسیاری از آن دانش آموخته همین دانشگاه هستند نویدگر آینده ای روشن برای استان در جهت خدمتگزاری صادقانه به مردم عزیزمان است.

دکتر وحید یوسفی نژاد بین المللی سازی دانشگاه را گامی مهم در جهت دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب دانست و تصریح کرد: توجه و اجرای اقتصاد مقاومتی، استفاده از ظرفیت های خیرین، تعامل و هماهنگی های هر چه بیشتر بین و برون بخشی، اطلاع رسانی و جلب توجه آحاد مردم و گسترش خدمات تخصصی و فوق تخصصی از جمله دیگر اهداف است.

سپس رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بیانیه گام دوم انقلاب یک برنامه راهبردی و عملیاتی است و لازم است دانشگاهیان به صورت عملیاتی به آن بنگرند.

حجت الاسلام و المسلین حسن عارضی گفت: حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) به داشتن امید در حرکت به سمت جلو توجه ویژه ای دارند به طوریکه واژه "امید" چهارمین کلمه پر استفاده در بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی به توجه ویژه امام خامنه ای در استفاده از کلمات اشاره کرد و گفت: نگاه و فهم اجتماعی ایشان باعث شده است کلماتی که در بیانات و رهنمودها بکار می برند حلال مشکلات و روشن کننده راه باشد که "امید" از جمله آن کلمات است و کاملا مبرهن است دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب در سایه داشتن امید امکان پذیر است.

گفتنی است، این جلسه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار و حاضرین در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب به بیان نظرات پرداختند.