تعامل وهکاری قوی در بیجارپلی به سوی موفقیت پنجشنبه، 23 خرداد 1398
✅تعامل وهکاری قوی در بیجارپلی به سوی موفقیت

🔷ناظر بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: تعامل وهمکاری قوی در بیجار را فاکتوری بسیار ارزشمند برای رسیدن به موفقیت خواند.

🔶به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بیجار،ظهر امروز در جلسه ایی با حضورمدیریت شبکه بهداشت ودرمان، ناظر بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، ناظرین شهرستان بیجار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگز شد.

🔷اشرف حسینی با بیان این که بسیج کنترل فشار خون، طرحی ملی است گفت: وزارت بهداشت باهدف پایش سلامت عمومی و ارتقای سواد سلامت و افزایش حساسیت وتوجه مردم به سلامت، اقدام به طراحی برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون نموده است.

🔶وی افزود: این طرح از 27 اردیبهشت لغایت 15 تیرماه با شعار فشار خون بدانیم واقدام کنیم دو دوفاز تبلیغاتی و اجرایی برنامه ریزی شده است.

🔷حسینی همدلی و تعامل بین بخشی را پلی به سوی موفقیت بیجار در این طرح خواند وعنوان کرد: شهرستان بیجار در اجرای طرح های مختلف در سالهای اخیر درس خود را پس داده است و مولفه های همدلی،تعامل وهمکاری از نقاط قوت، تیم بهداشتی بیجار است و مطمئناً همچون گذشته این شهرستان می تواند به بالاترین سطح آمار غربالگری در سطح استان دست یابد.

#بسیج_ملی_کنترل_فشار_خون #فشار_خون_بدانیم_اقدام_کنیم

🔴روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بیجار