برگزاری جلسه هماهنگی طرح ملی «پویش بهار همدلی» معاونت غذا و دارو دانشگاه سه‌شنبه، 28 خرداد 1398

«پویش ملی بهار همدلی»  طرح پیشنهادی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بوده که اساس شکل گیری آن جمع آوری کمک های خیرخواهانه برای هم وطنان سیل زده و فراهم کردن تسهیلات لازم -در حد توان- برای خانه دار شدن آنها می باشد.

جلسه تبیین و توجیه این پویش ملی در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو  با حضور رئیس امور اداری ، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی  و کلیه کارکنان معاونت غذا و دارو  برگزار شد.

مدیر محترم نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی گفت: با توجه به مصیبت های وارده بر هم وطنان سیل زده لازم است که با همکاری و همدلی در راستای کمک به عزیزان سیل زده گام برداریم و از هیچ تلاشی دریغ نکنیم،درهمین راستا طرح پویش ملی بهار همدلی از طرف معاونت فرهنگی وامور دانشجویی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشوراعلام گردیده است .

وی افزود: بر اساس این طرح، مقرر شده است که کمک ها در جهت ساخت، تعمیر و بازسازی خانه های هم وطنان سیل زده به کار گرفته شوند و در این راستا شماره حساب مشترکی برای جمع آوری کلیه ی کمک ها از سوی وزارت بهداشت متعاقبا اعلام خواهد شد.

مهندس شهاب قصری، گفت: فرم هایی تهیه و تدوین شده اند که کارکنان این معاونت بتوانند به صورت داوطلبانه هرمقدار از حقوق خود را که در نظر دارند به این طرح اختصاص دهند.