ارائه خدمات امدادی فوریت های پزشکی دانشگاه در اجلاسیه پایانی کنگره ملی 5400 شهید استان کردستان پنجشنبه، 30 خرداد 1398

مدیریت اورژانس پیش بیمارستان و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با استقرار تجهیزات پیشرفته فوریتی و تکنسین های مجرب، آماده ارائه خدمات سلامت در اجلاسیه پایانی کنگره ملی 5400 شهید استان کردستان بود.

به گزارش وب دا، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه ضمن اعلام این خبر، گفت: در اجلاسیه پایانی کنگره ملی 5400 شهید استان کردستان، آمبولانس‌های فوریت‌های پزشکی دانشگاه با بهره گیری از زبده ترین نیروها در محل ورزشگاه 22 گولان شهر سنندج مستقر شدند.

مصطفی فرامرزی گفت: ارائه خدمات اورژانسی و نیز اندازه گیری فشار خون بیش از 200 نفر از شرکت کنندگان، از جمله اقدمات بود.

وی گفت: دو دستگاه موتورلانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار دستگاه آمبولانس به همراه  بیش از 20 نفر پرسنل مجرب آماده ارائه خدمات فوریتی در اجلاسیه پایانی کنگره ملی 5400 شهید استان کردستان بودند.