بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کردستان و هیئت همراه از پروژه های عمرانی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی قدس چهارشنبه، 24 آذر 1395
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جناب آقای دکتر قدیمی از پروژه های به اتمام رسیده و در حال ساخت مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی قدس سنندج بازدید کردند.
در این بازدید جناب آقای حاجی مرادی معاونت توسعه مدیریت و منابع، جناب آقای دکتر قصری معاونت درمان و جناب آقای سجادی مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، ایشان را همراهی کردند.
جناب آقای دکتر قدیمی و هیئت همراه، در طی بازدیدی از پروژه های به اتمام رسیده و پروژه های در حال ساخت بر روند چگونگی پیشرفت کار قرار گرفتند.

در طی این بازدید جناب آقای دکتر یوسفی نژاد ریاست محترم بیمارستان به همراه مسئولین فنی و کارشناسان با ارائه گزارش از چگونگی روند کار، تمهیداتی را که نیازمند اعتبار و هزینه است را به اطلاع دکتر قدیمی رساندند.

ایشان پس از بازدید، ضمن ابراز رضایت از فعالیت­های انجام شده، در خصوص پیشرفت هر چه سریعتر پروژه تاکید کرده و در این خصوص نظریه ارشادی صادر نمودند.

پروژه های به اتمام رسید مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی قدس:
درمانگاه تخصصی روانپزشکی

داروخانه