برگزاری کارگاه آموزشی لاپاراسکوپی در سنندج شنبه، 14 اسفند 1395

کارگاه آموزشی لاپاراسکوپی به مدت سه روز جهت گروه های هدف متخصصین جراحی، اورولوژی و زنان و زایمان در سالن جلسات مرکز پزشکی تشخیص و درمان ناباروری بعثت سنندج در حال برگزاری می باشد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این جلسه آموزشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر اهمیت آموزش، گفت: تمامی برنامه های دانشگاه در راستای تمرکز بر آموزش بعنوان دغدغه اصلی و در راستای پیشرفت علمی و تکنولوژی در رشته های مختلف تدوین می گردد.

دکتر سیامک واحدی بر اهمیت تمرکز در تشخیص درست و بجا، انجام صحیح لاپاراسکوپی علمی، جوابگو بودن و داشتن تعهد پزشکان در قبال اعمال خود در رشته  تخصصی مربوطه ، تمرکز امکانات در استانها و بومی سازی علم در این مراکز با استفاده از تجارب متخصصین این رشته ها تاکید کرد.

وی در پایان خواستار تشکیل این جلسات آموزشی بصورت دوره ای و مداوم و نیز برنامه ریزی برای دانشجویان  جهت آشنایی با این مراکز از نزدیک شد.

رئیس مرکز آموزش لاپاراسکوپی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدرس کارگاه نیز ضمن بیان اهمیت آموزش در تحقق لاپاراسکوپی صحیح و بومی سازی روش های مدرن ایجاد شده، گفت: هدف از برگزاری این جلسات آموزشی، ظرفیت سازی حرفه ای و مهارت آموزی برای انجام اعمال جراحی تحت لاپاراسکوپی در گروه های هدف می باشد.

دکتر حسین عاشق افزود: لاپاراسکوپی بعنوان نوعی تکنیک درون بینی شکم و لگن، اقدامی تشخیصی است ولی گاه میتواند درمانی نیز واقع شود.

وی اظهار داشت: این تکنیک ها در سالهای اخیر به دلیل کاهش زمان بستری بیمار در بیمارستان، کاهش درد، کوچکی برش و جوشگاه عمل مورد استقبال قرار گرفته است لذا آموزش های حرفه ای لازم جهت انجام درست لاپاراسکوپی بدون ریزش و ریسک عملیاتی ضروری می باشد.

طی این جلسه کارگروه آموزشی پرستاری و اتاق عمل نیز جهت پرسنل شاغل در اتاق های عمل تشکیل گردید.

همچنین کار علمی مولاژهای تخصصی لاپاراسکوپی، ابزار شناسی و دانش شناسی جهت شرکت کنندگان در طول این دوره سه روزه در راستای آموزش بالینی برگزار می گردد.

برگزاری مهارت آموزی هیستروسکوپی، هیسترکتومی، کولپوسکوپی و کوتریزاسیون نیز بعنوان اهداف آتی این موسسه طی دوره های بعدی می باشد.

گفتنی است این کارگاه به همت موسسه دانش بنیان مطالعات و خلاقیت نیروی انسانی در تهران و با همکاری گروه جراحی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی بعثت سنندج و مرکز آموزش مداوم دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

منبع: روابط عمومی مرکز پزشکی آموزشی و درمانی بعثت