برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای قلبی و بارداری و ارزیابی خطر ترمبو آمبولی در دانشگاه سه‌شنبه، 24 اسفند 1395

کارگاه آموزشی بیماریهای قلبی و بارداری و ارزیابی خطر ترمبو آمبولی در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار گردید.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در این کارگاه به 40 نفر از متخصصین گروه های هدف شامل؛ متخصصین بیهوشی، جراحی، داخلی ، پرستاران و پزشکان عمومی با اولویت متخصصین زنان و زایمان ، قلب و عروق و ماماهای سطح استان درخصوص راهکارهای پیشگیری و نحوه درمان ترومبوآمبولی آموزشهای لازم داده شد.

دکتر انوش آریانژاد ضمن اشاره به اهداف تشکیل این کارگاه، افزود: این کارگاه در راستای کاهش مرگ مادران باردار بدلیل بیماری قلبی و ترومبوآمبولی جهت معرفی آخرین دستورالعملهای ابلاغی وزارت بهداشت تشکیل شد.

وی همچنین با بیان اهمیت حفظ سلامت مادران باردار، کاهش موارد مورتالیتی بارداری را از اهداف اصلی دانشگاه دانست و گزارشی از روند نزولی آن در چند سال اخیر ارائه نمود.

ارائه جدول مسائل مربوط به دریچه قلبی، نکات مرتبط با داروی ضد انعقاد در هنگام زایمان، کاردیومیوپاتی پری پارتوم، برنامه ریزی برای برنامه لیبر، روش زایمان، اداره لیبر و زایمان، مراقبت های پس از زایمان و لیست عوامل خطر و امتیازبندی ریسک و اقدامات دوران بارداری و پس از زایمان از جمله مباحث مهم مطرح شده توسط مدرسین این کارگاه بود.

گفتنی است این کارگاه یک روزه به همت معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.