اولین نشست رئیس دانشگاه با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه کویه عراق دوشنبه، 4 اردیبهشت 1396

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه کویه عراق در سالن دکتر شهید رستم پور دانشکده پزشکی سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این نشست که با حضور رئیس، معاونین، رؤسای دانشکده ها و مدیران دانشگاه علوم پزشکی کردستان و دانشگاه کویه عراق در راستای بین المللی سازی دانشگاه تشکیل شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن خیر مقدم با تأکید بر اهمیت موضوع بین المللی سازی دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در نظر دارد در زمینه های تبادل اساتید، دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی، کارهای فرهنگی و مبادله تکنولوژیک اقدام به امضای تفاهمنامه مشترک نماید.

دکتر سیامک واحدی افزود: کردستان ایران و عراق به دلیل نزدیکی به لحاظ فرهنگی ،  زبانی و هم مرز بودن با ایجاد توافق دو طرفه می توانند در زمینه های مختلف بویژه پیشگیری از انتشار سریع بیماریها همکاری های لازم را داشته باشند.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز با اشاره به تاریخچه رابطه دو کشور، گفت: امروز مسئولان بلند پایه ایران،  کشور عراق را بعنوان یکی از بهترین همسایه های خود می شناسند.

حجت الاسلام عارضی همچنین به بیان تأثیر نزدیکی اعتقادی، زبانی، فرهنگی و قومی دو کشور بر ایجاد ارتباطات بیشتر در آینده و نیز ریشه کن نمودن فقر در جامعه و رفع مشکلات حوزه پزشکی و درمان پرداخت.

رئیس دانشگاه کویه عراق نیز در ادامه این نشست ضمن قدردانی از استقبال رؤسا و مدیران دانشگاه به بیان تاریخچه تاسیس و گسترش دانشگاه کویه پرداخت.

دکتر ولی محمود با اعلام آمادگی دانشگاه کویه در جاهایی که نیاز طرفین است، افزود: دانشگاه کویه با داشتن پنج هزار دانشجو در کل دانشگاه در زمینه های مختلف بویژه آموزش علوم سایکولوژی و میکروبیولوژی توانمند می باشد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر 116 دانشجو پزشکی با معدل بالای 98 درصد در دانشگاه کویه بعنوان یکی از چهار دانشگاه پزشکی کردستان عراق مشغول به تحصیل هستند.

در پایان دکتر ید ا.. زارع زاده رئیس گروه مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه گزارشی جامع از تاریخچه تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تعداد معاونت ها، دانشکده ها، رشته های تحصیلی و عملکرد دانشگاه و توانمندیهای آن را ارائه نمود و حاضرین به پرسش و پاسخ در زمینه موارد مربوطه پرداختند.

گفتنی است بازدید از مرکز ترانس ژنیک ، دانشکده ها، مرکز تحقیقاتی سلولی مولکولی، تراویخت، مرکز مهارتهای بالینی و مرکز پزشکی کوثر از دیگر برنامه های جانبی این دیدار بود.