کسب رتبه برتر دانشگاه در همایش کشوری عمران سلامت در تهران سه‌شنبه، 20 تیر 1396

دانشگاه علوم پزشکی کردستان موفق به کسب رتبه برتر در زمینه تکمیل پروژه های درمانی 21 هزار تخت  با عنوان طرح تحول نظام سلامت در همایش کشوری عمران سلامت که در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، گردید.

به گزارش وب دا، جشنواره عمران سلامت با محوریت ارتقاء سطح کمی و کیفی در امور عمرانی حوزه سلامت با حضور رئیس جمهور، نمایندگان مجلس، استانداران، فرمانداران، خیرین، رؤسا و معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان‌های مرتبط برگزار شد.

پروژه های دانشگاه علوم پزشکی کردستان در طرح 21000 تخت بیمارستانی شامل: بیمارستانهای کوثر سنندج ، سروآباد ، دهگلان ، بانه  و سقز ، طرح کلینیک ویژه در شهرستانهای : سنندج ، قروه ، سقز ، مریوان ، بانه ، کامیاران و دهگلان، طرح شیمی درمانی و غربالگری در شهرستانهای سنندج ، مریوان ، قروه و سقز، طرح احداث اورژانس بیمارستانی در بیمارستان بوعلی مریوان  و  سقز، طرح بلوک زایمان در شهرستانهای : بعثت سنندج ، بوعلی مریوان، سقز ، بانه ، کامیاران و دیواندره ، پروژه های خوابگاه دانشجویی 300 نفره، اورژانس و کلینیک و بخش اداری بیمارستان توحید سنندج ، طراحی پژوهشکده سلامت و ستاد مرکزی دانشگاه و پروژه‌های بهداشتی درمانی حوزه معاونت بهداشتی شامل 74 پروژه در دو فاز می باشد.

همچنین در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از دستاوردهای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و طرح های عمرانی تاثیرگذار بر خدمات رسانی به آحاد مردم در بخش سلامت به نمایش گذاشته ‌شدهاست.

گفتنی است در پایان این همایش از تلاشگران عرصه سلامت، مسئولان دولتی، ارگان ها ، سازمان ها و نهادهای خیریه فعال در طرح تحول نظام سلامت تقدیر بعمل آمد.