اهدای تندیس و تقدیرنامه جشنواره عمران سلامت توسط وزیر بهداشت به رئیس دانشگاه چهارشنبه، 21 تیر 1396

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهداء تندیس و لوح تقدیری از دکتر سیامک واحدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در همایش عمران سلامت جهت اجرای پروژه های عمرانی طرح تحول نظام سلامت تقدیر کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی در متن این لوح تقدیر چنین آورده است:

توفیق خدمت خالصانه و عاشقانه برای ارتقاء سطح سلامت انسان ها از نعمت های خداوند متعال است که نصیب بندگان خاص و مخلص می گردد و به یقین نظام سلامت همواره مدیون زحمات مدیران و متخصصانی همچون جنابعالی است که همت و تلاش خود را در خدمت گزاری به مردم و اعتلای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به کار گرفته اند.

بر خود لازم می دانم از زحمات دلسوزانه جنابعالی در اجرای پروژه های عمرانی طرح تحول نظام سلامت که زیر بنای حرکتی چشم گیر را در نظام سلامت فراهم کرد، صمیمانه قدردانی نمایم و از درگاه الهی توفیق روز افزون تان در انجام خدمت بیش از پیش به مردم شریف ایران را مسئلت نمایم.