برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد علوم پزشکی و بهداشت در دانشگاه پنجشنبه، 22 تیر 1396

آزمون کارشناسی ارشد رشته پزشکی و علوم بهداشت در دو نوبت صبح و عصر روزهای 22 و 23 تیر ماه 96، همزمان با سراسر کشور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزارمی گردد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی در 48 رشته مختلف علوم پایه پزشکی و بهداشت در این آزمون رقابت می کنند.

دکتر محمود کلاهدوزان افزود : از تعداد 1522 نفر شرکت کننده در این آزمون در استان، حدود 60 نفر در دانشگاه علوم پزشکی کردستان پذیرفته خواهند شد.

وی اظهار داشت : طراحی سوالات توسط وزارت متبوع با همکاری مناطق ده گانه آمایشی انجام گرفته و مدت زمان پاسخگویی به این سوالات 2:40 دقیقه می باشد.

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با بیان اینکه پذیرش دانشگاه علوم پزشکی کردستان هر سال در یک نوبت مهر ماه انجام می شود، اضافه نمود: نتایج آزمون از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت متبوع به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

دکتر کلاهدوزان عنوان کرد: در حال حاضر 305 نفر دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی ؛ کارشناسی ارشد، دستیاری، دکترای تخصصی آموزشی و دکترای تخصصی پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل می باشند.

گفتنی است دکتر سیامک واحدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با حضور در محل پردیس دانشگاه از محل برگزاری آزمون بازدید و از دست اندرکاران تشکر کرد.