کسب رتبه برتر معاونت غذا و دارو دانشگاه در رشد دو سالانه شاخص های عملکردی پنجشنبه، 22 تیر 1396

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان موفق به کسب رتبه برتر در رشد دو سالانه شاخص های عملکردی در سال های 1395-1394 از طریق سامانه خود ارزیابی گردید.

کسب رتبه برتر معاونت غذا و دارو دانشگاه در رشد دو سالانه شاخص های عملکردی

به گزارش وب دا، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گردهمایی معاونین غذا و داروی کشور که با حضور وزیر بهداشت برگزار گردید، از دکتر کامبیز حسن زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان تقدیر کرد.

دکتر رسول دیناروند در متن این لوح تقدیر چنین آورده است:

با عنایت به ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو در سالهای های 1395-1394  از طریق سامانه خود ارزیابیبدینوسیله موفقیت ارزشمند آن معاونت را در کسب رتبه برتر در رشد دو سالانه شاخص های عملکردی را در بین معاونت های غذا و داروی سطح دو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور تبریک عرض می نمایم. لذا بدینوسیله از زحمات جنابعالی و همکاران محترمتان تشکر و قدردانی می گردد.

توفیق روز افزون برای جنابعالی و تمامی تلاشگران عرصه سلامت را از درگاه خداوند سبحان آرزومندم.