برگزاری جلسه شورای اخلاق پزشکی در دانشگاه سه‌شنبه، 27 تیر 1396

اولین جلسه شورای اخلاق پزشکی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، اعضاء هیئت رئیسه، تعدای از مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه و روسای بیمارستان های توحید، بعثت، کوثر و قدس سنندج در محل سالن جلسات دفتر رئیس دانشگاه در مجموعه پردیس برگزار گردید.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هدف از برگزاری این جلسه را نهادینه شدن معرفت و عمل به اخلاق پزشکی بر پایه هنجارهای اسلامی و انسانی در همه ارکان نظام در راستای زمینه سازی اجرای مصوبات شورای عالی اخلاق پزشکی کشور و نهادینه شدن اخلاق حرفه ای در نظام سلامت دانست.

دکتر سیامک واحدی افزود: به دلیل تأثیر رعایت اصول اخلاق حرفه ای در جهت دستیابی به معرفت و مدیریت فراگیر اخلاق پزشکی در زمینه های آموزشی، پژوهشی و ارایه خدمات سلامت و عدالت این شورا تشکیل شده است.

وی اظهار داشت: مسئولیت هماهنگی و راهبری کلیه فعالیت ها این شورا، اعم از سیاست گذاری و هدایت، اجرا در حوزه های مرتبط را کمیته اخلاق پزشکی در وزارت متبوع، برعهده خواهد داشت و مرجع اصلی تصمیم گیری در این زمینه، وزارت متبوع در امور مربوط به اخلاق پزشکی خواهد بود.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: هیچ پروژه ای در دانشگاه تعریف نخواهد شد مگر این که در راستای تحقق ارزش ها باشد و تشکیل شورای اخلاق پزشکی نیز در راستا، تحقق یکی از اهداف راهبردی دانشگاه را به دنبال داشته باشد.

دکتر واحدی در پایان ضمن تاکید بر ضرورت اجرایی سازی طرح های پژوهشی در راستای اجرای بهینه اصول اخلاق حرفه ای با مشارکت گروه های هدف ، برگزاری کارگاه های آموزشی، ارزیابی، پایش و نظارت مستمر، استفاده از روش های خلاقانه، ایجاد زبان مشترک در بین اعضای هیات علمی را برای عملیاتی شدن و اجرایی کردن محورهای اخلاق در تمامی سطوح دانشگاه جهت اعضای هیئت علمی ، مدیران، کارمندان، دانشجویان و ارباب رجوع حایز اهمیت دانست.