برگزاری مراسم ارتقاء و گسترش کلینیک تخصصی دندانپزشکی دانشگاه چهارشنبه، 28 تیر 1396

مراسم ارتقاء و گسترش کلینیک تخصصی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سالن این دانشکده برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این مراسم ضمن تبریک و قدردانی از زحمات اساتید و کارکنان، توجه ویژه به امر آموزش و پژوهش را جهت ارتقاء سطح علمی در کنار توسعه فیزیکی و تجهیز دانشکده لازم و ضروری دانست.

دکتر سیامک واحدی همچنین بر اهمیت خدمات رسانی به مناطق محروم، نهادینه سازی آموزش در استان، آشنایی دانشجویان با تکنولوژی روز، کنترل بیماری ها از سرچشمه و آگاه سازی مردم از طریق برنامه های صدا و سیما تاکید کرد.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز ضمن قدردانی از زحمات تمامی دست اندرکاران راه اندازی، ارتقاء و تجهیز این کلینیک، گفت: هدف از انجام این تغییرات، ایجاد فضای مناسب جهت کار اساتید و اعضای هیئت علمی دانشکده و تکریم ارباب رجوع در راستای دستیابی به اهداف طرح تحول نظام سلامت می باشد.

دکتر افشین شادی افزود: امید است با حمایت های دلسوزانه رئیس دانشگاه و بهره گیری از اساتید توانا و همدل این دانشکده شاهد ارتقاء سطح خدمات کیفی این کلینیک بعنوان یکی از برنامه های وزارت متبوع جهت خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم استان باشیم.

در پایان سرپرست کلینیک تخصصی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به بیان آمار فنی از وضعیت کلینیک پرداخت و گفت: این کلینیک دارای دو بخش تخصصی بزرگسالان و کودکان بصورت مجزا مجهز به سیستم CSR و استریلزاسیون، یونیت های تخصصی همراه با مانیتور می باشد که آماده ارائه کلیه خدمات تخصصی و فوق تخصصی شامل؛ پروتزهای دندانی، درمان ریشه، ترمیمی و زیبایی، بیماری های لثه، ارتودنسی، ایمپلنت، جراحی، بیمارهای دهان و دندان ، فک و صورت به مردم استان می باشد.

دکتر محمد بیانی افزود: این کلینیک شامل بخش کودکان دارای اتاق ایزوله و همچنین بخش تخصصی بزرگسالان شامل اتاق های اساتید، پرسنل، معاینه، موارد مصرفی تجهیزات، اتوکلاو، پکینگ،  رادیولوژی و محل استقرار یونیت های تخصصی می باشد که در دو نوبت صبح و عصر آماده ارائه خدمات به مراجعین می باشد.

گفتنی است در حال حاضر 235 دانشجو در ورودی های مختلف مشغول به تحصیل در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه می باشند.