برگزاری هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در پنج حوزه انتخابیه استان جمعه، 30 تیر 1396

هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در پنج حوزه انتخابیه استان کردستان در حال برگزاری می باشد.

به گزارش خبرنگار وب دا، معاون درمان و رئیس هیات اجرایی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی برای انتخاب اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی در پنج حوزه انتخابیه سنندج ، دیواندره و کامیاران ، حوزه قروه و دهگلان ،حوزه سقز و بانه ، حوزه مریوان و سروآباد و حوزه بیجار از ساعت هشت صبح امروز 30 تیر ماه سال 1396 آغاز گردید .

دکتر هومن قصری افزود: در این انتخابات بیش از 2000 نفر از واجدان شرایط گروه علوم پزشکی در رشته های پزشکی ، دندانپزشکی،  داروسازی، علوم آزمایشگاهی ، مامایی و لیسانسیه های پروانه دار پزشکی برای انتخاب اعضای هیئت مدیره نظام پزشکی در استان شرکت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه امسال رای گیری به دو روش الکترونیکی و حضوری می باشد ، اظهار داشت: چنانچه فرد متقاضی به هر علت نتواند رای خود را بصورت الکترونیکی ثبت نماید، با همراه داشتن کارت نظام پزشکی و کارت ملی می تواند به شعبه برگزاری اخذ رای مراجعه نماید.

دکتر قصری عنوان کرد: نتایج، بعد از پایان انتخابات از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام خواهد شد.

گفتنی است محل شعبه اخذ رای در شهرستان سنندج در ستاد دانشگاه واقع در خیابان آبیدر می باشد.