برگزاری اولین نشست شورای پیام رسان سلامت دانشگاه با اصحاب رسانه استان دوشنبه، 2 مرداد 1396

اولین نشست شورای پیام رسان سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرستان با اصحاب رسانه استان در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تاکید بر نقش اصحاب رسانه در جهت آگاه سازی و ارتقاء سواد سلامت مردم، گفت: اصحاب رسانه می توانند بعنوان شهروندان جامعه در کنار پیشرفت امکانات ، تجهیزات و گسترش فوق تخصص وتخصص های گوناگون در رشته های مختلف در شناسایی انواع آسیب هایی که سلامت جامعه را به مخاطره می اندازد نقشی مؤثر ایفا نمایند.

دکتر بهرام کندایی افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده در حوزه سلامت، نقش دولت ها در زمینه تغییر شاخص های سلامت در جامعه در بهینه ترین شرایط حدود 25% و نقش سازمان های بهزیستی و توان بخشی در کنترل مشکلات وراثتی نیز 25% می باشد و 50% درصد باقیمانده مربوط به عوامل اجتماعی مؤثر برسلامت بعنوان مؤلفه های تعیین کننده سلامت از جمله ؛ وضعیت اقتصادی، اشتغال، سطح سواد مردم، جاده ها و راه های ارتباطی، آب و هوا، ریزگردها، محصولات غذایی و ... است لذا اصحاب رسانه در زمینه کنترل این عوامل بوِیژه ارتقاء سواد سلامت مردم و انعکاس پیام های سلامت استخراج شده از جلسه شورای پیام رسان سلامت دانشگاه می توانند بعنوان مسئولین فنی اجرای آن با علاقه و رویکرد خلاقانه باشند.

وی همچنین در ادامه به معرفی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و دبیرخانه آن و ارائه گزارشی از ماموریت و عملکرد دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ( ساغ) استان در سه ماه اول سال 1396 پرداخت.

گفتنی است در پایان جلسه هر یک از شرکت کنندگان به ارائه نظرات و راهکارهای مناسب در زمینه القا و انعکاس پیام های سلامت در بین مردم پرداختند.