بازدید رئیس دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان کامیاران سه‌شنبه، 3 مرداد 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه معاونین توسعه ، درمان ، غذا و دارو و مدیرانحراست و سلامت خانواده ، جمعیت، تغذیه و مدارس دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران بازدید نمودند.

به گزارش وب دا، در جریان این بازدید رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران گزارشی از وضعیت و مشکلات موجود در این شبکه را ارائه نمود.

دکتر سیامک واحدی پس از استماع گزارش، توصیه ها و راهکارهای مناسب را جهت مرتفع نمودن این مشکلات بیان و در جهت پیگیری آنها قول مساعد داد.

بازدیدکنندگان همچنین از مراکز خدمات جامع سلامت شهری، داروخانه های سطح شهر، بخش های مختلف بیمارستان سینا و پروژه های در حال ساخت این بیمارستان بازدید کردند.

رئیس دانشگاه از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به مراجعین،  وضعیت تجهیزات و امکانات قرار گرفت و بر  لزوم بازدید های مکرر مدیر شبکه از تاسیسات بیمارستان، تکریم بیماران و مراجعان و تسریع روند تکمیلی پروژه های در حال ساخت تاکید و دستور تمهیدات لازم در این رابطه را صادر نمود.