برگزاری مسابقات انتخابی رشته های ورزشی دومین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه سه‌شنبه، 3 مرداد 1396

مسابقات انتخابی رشته های ورزشی دومین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان ویژه بانوان در تاریخ چهارم و پنجم مرداد ماه سالجاری در مجموعه پردیس دانشگاه برگزار خواهد گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر امور پشتیبانی و خدمات رفاهی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: در راستای ابلاغ معاونت توسعه و مدیر کل امور پشتیبانی و خدمات رفاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص برگزاری دومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت متبوع طی جلساتی با هر یک از مسئولین انجمن رشته های مربوطه و نمایندگان ورزشی واحدهای تابعه ، فراخوانی در زمینه معرفی بانوان فعال ورزشی دانشگاه به تمامی واحدهای تابعه اعلام شد.

مهندس ایوب محمودی افزود: در نهایت در کل استان،  35 نفر در رشته آمادگی جسمانی، 26 نفر در رشته دارت، 15 نفر در رشته تنیس و 11 نفر در رشته شطرنج معرفی شده اند که پس از برگزاری مسابقات انتخابی در تاریخ مذکور تیم های منتخب جهت شرکت در این المپیاد برگزیده خواهند شد.

وی اظهار داشت : طبق دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت مجموعا" سه نفر در رشته آمادگی جسمانی در رده های  سنی زیر 30 سال ، 31 تا 40 سال و 41 سال به بالا( از هر رده یکنفر)، چهار نفر در رشته دارت ، سه نفر در رشته تنیس روی میز و چهار نفر در رشته شطرنج بعنوان تیم های برگزیده استان به همراه سرپرست و مربی هر تیم اعزام می شوند.

مدیر امور پشتیبانی و خدمات رفاهی دانشگاه عنوان کرد: دانشگاه همچنین آموزش های لازم را بطور متناوب در قالب  برگزاری اردوی آمادگی تحت نظر مربیان هر رشته خواهد داد.

مهندس محمودی در پایان اضافه نمود: امید است این مسابقات باعث ایجاد انگیزه در جهت جلب مشارکت و حضور فعال بانوان شاغل در دانشگاه در انجام فعالیت های ورزشی و کسب مقام های برتر گردد.

گفتنی است این المپیاد در اواخر مرداد یا اوایل شهریور ماه سالجاری در خزر آباد ساری برگزار خواهد شد.